Over ons

U bent bij SabaPro.nl op het juiste adres voor het gehele professionele Saba kitten en lijmen assortiment. Wij zijn onderdeel van Informatie en Logistiek Centrum (ILC) en zijn sinds jaar en dag geautoriseerd totaaldistribiteur van kit en lijm fabrikant SABA. Wij zijn actief in vele markten zoals de Bouw, Milieu & infra, Transport en Marine. Maar ook Weg- en Waterbouw, Constructie, nog veel meer.

 


Ook voor kleinere bestellingen

Een soms knellend en frustrerend probleem voor MKB'ers die actief zijn in verlijmingen of afdichtingen, is dat alle toonaangevende fabrikanten zich bij voorkeur op grotere klanten richten. Hun verkoopafdeling, de logistiek, alles is hierop afgestemd en voor u als kleinere klant is er geen aandacht en ruimte.

Maar u wilt wel topkwaliteit leveren in uw product, of u heeft een probleem waar u graag een gedegen en betrouwbaar advies bij zou willen. De grootte van uw bedrijf zegt niets over de complexiteit van uw werkzaamheden en u wilt daarbij gewoon netjes en professioneel geholpen worden. Bij SabaPro.nl helpen wij u, neem dan ook gerust contact met ons op.


Onze focus

Onze focus ligt bij u, de klant. Of u nu een grote speler bent, of een kleine vis in de vijver, wij helpen u. Of het nu om het afkitten van een badkamer gaat met schimmelproblematiek, of u wilt een constructieve verlijming maken met een moeilijk te verlijmen kunststof zoals PP: SabaPro.nl staat voor u klaar.


Onze ervaring en deskundigheid

Wij zijn onderdeel van ILC en sinds 2003 actief met de distributie van SABA producten in Nederland en daarbuiten. SABA is van oudsher een probleemoplosser, een nichespeler met een focus op technische oplossingen die concurrenten niet aandurven of aankunnen. ILC is als verlengstuk van deze opstelling ook betrokken geweest als probleemoplosser, en gaat met SabaPro.nl als webwinkel elke uitdaging samen met u hierin aan.

Sinds mei 2012 hebben wij een European Adhesive Specialist in huis. De opleiding tot European Adhesive Specialist is het op één na hoogste niveau op het gebied van lijmen. Dit betekent dat alle verlijmingen die volgens DVS®/EWF 3301 moeten worden uitgevoerd, door ILC geadviseerd en begeleid mogen worden.

Wij staan voor u klaar

Met onze webshop SabaPro.nl bieden wij een toegevoerde waarde om op een laagdrempelige manier SABA lijmen en kitten te bestellen. In onze webwinkel kunt u veilig en eenvoudig het gehele assortiment van Saba kopen. Komt u ergens niet uit of heeft u hulp nodig? Onze adviseurs staan iedere werkdag voor u klaar. Inmiddels gingen vele tevreden klanten gingen u al voor.

In onze webwinkel kunt u per koker of worst zonder meerprijs Saba kitten en producten bestellen. Bestelt u vaker zakelijk of in grotere hoeveelheden? Dan komt u wellicht in aanmerking voor extra klantenkorting op uw persoonlijke account. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of neem vandaag nog contact met ons op.

 

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Prijzen zijn bruto en in EURO'S. De voor u van toepassing zijnde verkoopcondities zullen worden toepast bij facturering.